Demagnetizarea

Îmi spusese mie astroloaga că Jupiter e retrogad în Scorpion dar cum era să ghicesc că din cauza asta nu o să-mi mai intre cardul în bancomat. 

Mă duc repede la bancă să anunţ întâmplarea că până la Jupiter n-aveam benzină şi cum vă spuneam nici cu ce să cumpăr. Dau peste o funcţionară  foarte drăguţă care îmi zice:
- Ah, poate trebuie făcută vreo actualizare de date, ia să vedem.
A spus-o atât de senin şi sigură pe sine încât am început şi eu să cred că dacă îmi adaugă o adresă de email la fişă, o să începă să alunece cartea în bancomat, minune care, evident, nu s-a întâmplat. 
Atunci a venit şefa care a priceput repede că aveau de-a face cu un card demagnetizat drept pentru care a fost tăiat cu foarfecul şi zvârlit pe altarul lui Jupiter iar mie mi-a fost înmânat un alt card mai albastru şi nici măcar lucios.
Totuşi sunt convinsă că şi Mercur şi-a băgat coada. Am să întreb astroloaga care-i planeta care  se ocupă mai des de demagnetizări că şi eu mă simt, oarecum. Demagnetizată.
Sunt multe locuri unde nu mai vreau să intru. Noroc că nimeni nu s-a inventat o foarfecă de forfecat oameni. Eram în pericol de harcea- parcea.

Cât am stat cuminte să priceapă ce avea de făcut funcţionara mea simpatică, aud cri-cri în telefon. Un mesaj. Cri-cri- cri! Alt mesaj.
Ah, mă uit repede poate s-au realiniat planetele dar ţi-ai găsit? E medicul meu de familie. De când a descoperit că se pot face grupuri pe whatsapp  a scăpat de singurătate. Ne trimite mesaje nouă, grupului “Pacienţi pentru care mă plăteşte statul şi care au  whatsapp”, pentru ceilalţi cred că foloseşte încă semnalele cu fum.

“Sunt în cabinet până la ora 12,30” 

E sâmbătă, e soare, Jupiter e retrograd iar mesajul lui pare un strigăt de ajutor. S-o fi simţind singur. Eh, asta e! Nu mă doare pe nicăieri, sunt sănătoasă tun ş-apoi nu mi-a spus astroloaga dacă e bine să-mi pese de singurătatea unui medic de familie fără familie. O să presupun că nu-mi pasă. 

Comentarii

  1. :-) har cerului ca jupiter e retrograd. ce ne faceam daca era, doamne feri, progresist?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragà Inuta,
    Iti impàrtàsesc demagnetizarea,nu de card,pe àsta l-am probat.
    Bine cà doctorita mea nu are WhatsAp,in schimb dà un ochi pe fb.
    Iti urez o primàvarà magneticà.🦂🦂🦂🦂💐💐💐

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, frumos, doamna draga! Primavara minunata si dumneavoastra! <3

      Ștergere
  3. Hristos a Înviat! Sărbători luminate! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat a inviat! Multumesc si tie! Cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină