Prin lumile lui Liviu Nanu

A cest text nu e o recenzie de carte ci doar un rezumat despre ce a înţeles cititorul, adică eu, din ce a scris autorul, adică Liviu Nanu, semnalat în agenda mea telefonică drept LivNanuagonia, totul legat să încapă pe un singur rând. Zilele trecute am avut ocazia să ne vedem chiar dacă fugitiv, în sens vizual adică, Liviu fugea mâncând pământul după vaporaş iar eu dădeam dezdemonă din batistuţă la mal, dar a fost suficient să înţelegem că suntem exact aşa cum ne gândeam noi că suntem, când ne citeam pe Agonia, adică nişte persoane cool, vorba tiktokiştilor. Important e că, aşa, am intrat în posesia celei mai recente cărţi a lui, Ziua P(r)ostului şi  dacă nu ar fi insinuat o provocare în autograful însoţitor poate nu mă urneam să demonstrez că nu pot adormi cu creionul în mână, că eu aşa citesc cărţi în ultimul timp doar- doar ‘oi păcăli Alzheimerul să treacă pe partea cealaltă când mă vede. Personajele din seria Cărciuma lui Bicuţă populează şi acest ultim volum şi alegerea de a-l num

Nedumeriri de criza

Mă tot întreb ce-o fi mai grav?

 Să-ţi scoţi gondolele la vânzare:


venetia gondole


Sau câinii la cerşit:
cersit
Comentarii

 1. Hm, eu nu prea am incredere nici in cel care-si vinde gondolele (am mai fost pe aici prin vestul Germaniei prin talcioc si i-am auzit vorbind intre ei ca fac asta din placere , ca sa socializeze , nu ca sa castige bani), nici in cel cu cateii (se stie ca multi cersetori castiga bine, unii poate mai bine decat tine sau decat mine), desi recunosc astora cu caini le mai dau si eu 0,10-1 euro.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Liliana, mosul asta nu-i din specia de talcioc :), nu voia sa socializeze in niciun fel, abia l-am scos cu nasul din ziar, era botos ca-l fugarise baba sa-si vanda din colectie :))

   Ștergere
 2. Atita vreme cit nu stau la rind la lapte si la piine, inca nu e grav :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Un britanic cersea in fata unei banci din Londra si castiga 70000 de euro pe an. Are un apartament de 350000 de euro. :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa bine se castiga in bransa? Atunci o reprofilare suna tentant, Cristi!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină