Prin lumile lui Liviu Nanu

A cest text nu e o recenzie de carte ci doar un rezumat despre ce a înţeles cititorul, adică eu, din ce a scris autorul, adică Liviu Nanu, semnalat în agenda mea telefonică drept LivNanuagonia, totul legat să încapă pe un singur rând. Zilele trecute am avut ocazia să ne vedem chiar dacă fugitiv, în sens vizual adică, Liviu fugea mâncând pământul după vaporaş iar eu dădeam dezdemonă din batistuţă la mal, dar a fost suficient să înţelegem că suntem exact aşa cum ne gândeam noi că suntem, când ne citeam pe Agonia, adică nişte persoane cool, vorba tiktokiştilor. Important e că, aşa, am intrat în posesia celei mai recente cărţi a lui, Ziua P(r)ostului şi  dacă nu ar fi insinuat o provocare în autograful însoţitor poate nu mă urneam să demonstrez că nu pot adormi cu creionul în mână, că eu aşa citesc cărţi în ultimul timp doar- doar ‘oi păcăli Alzheimerul să treacă pe partea cealaltă când mă vede. Personajele din seria Cărciuma lui Bicuţă populează şi acest ultim volum şi alegerea de a-l num

Orgolii mici de primavaraBla-bla!
Aceleaşi tâmpenii: plouă, e frig, vezi Doamne, nu poţi scoate niciun câine afară... vorbărie, pretexte... toate numai pentru că nu vor ei să iasă afară, ehei, când eram tânăr ce mai puneam botu'...A! Nu! Nuuuu... orice numai bluza asta de treining caraghioasă, nuuuu...
Ah, nu mă gândeam că vor recurge la o lovitură aşa de joasă! Cum naiba să mai ţii coada pe  sus îmbrăcat în treining? Nişte pantofi de lac şi-un pampon pe şale, asta-i tot ce-mi mai lipseşte!

Sincer, sunt foarte dezamăgit!Să ies, să nu ies?


Hmmm... nu prea cred că am de ales, voi  ieşi îmbrăcat aşa, ca un neica nime', dar... ha!... va fi  vai, vai şi văleu de karma voastră!

Comentarii

 1. Railor si inumanilor! Ma mir ca mai vorbeste cu voi...

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai da, de aia incercam sa-mi pun cenusa in cap, poate imi iese si reluam dialogul :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Unde mai pui ca e si cu buricul gol.... :))))
  Credeam ca numai a mea reactioneaza asa la "frumoasele hainute" pe care incerc sa i le dau. :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Iar eu, Cora, eram convinsa ca pufosenia ta vrea numai haine de firma si ca numai bagabontul meu o fi defect :), acum parca ma simt mai bine :))

  RăspundețiȘtergere
 5. CUm va tine cu Steaua? (ros-albastru) Oricum, pentru o sedinta foto sta foarte bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. A mostenit treningul de la un stelist infocat, da! Daca l-o prinde flama microbista nu stiu, o sa-l tin sub observatie :)).
  Multumim frumos de vizita placuta!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină