Iulie din nou

Ba azi, ba mâine, ba c-o fi, c-o păţi se făcu iulie din nou. Asta  înseamnă că tocmai am trecut în cealaltă jumătate de an şi asta pentru mine  e o veste tulburătoare.
Mă-ncurcă.
Nu ştiu dacă e cazul să mă bucur sau să mă întristez, nu ştiu dacă e cazul să ţopăi sau să mă încrunt filozofic aruncând cu perle de înţelepciune despre trecerea timpului, tinereţii...  autobuzului dac-o mai lungesc, că "unia muncesc când alţia" stau în weekend ca dulceaţa pe untul topit.
Eu zic deci să tăiem luna asta din calendar. Se abţine cineva?

Comentarii

 1. Vine si revelionul mai repede!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai da... mancam o multime de bunaciuni si-apoi nu ne mai miscam pana de Paste cand mancam alte bunaciuni si-ajungem iar de unde-am plecat, adica in iulie;))

   Ștergere
 2. Iulie ti-ai gasit si tu sa tai? Taie noiembrie, ca e noroioasa. Taie februarie, ca atunci vin gripele de sezon. Dar nu iulie, eu deja am bilete catre Suedia, ca nu mi-am mai vazut fata de doi ani.
  Uite, daca vrei, anul asta poti sa tai august. In august sunt calduri mari, te topesti, nu alta. In plus, nu plec nicaieri. Sau pleci tu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aha, sa inteleg ca-n Romania nu-s deja 39 de grade ca pe aici?
   Nu plec, Dane, nu plec, de aia m-am si pus pe taiat ca deh! strugurii is cam acri:).

   Ștergere
 3. iulie ca iulie, pe mine ma intristeaza tare 21-ul ala, 21 a lu iunie; de-acu vine iarna... :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi da, de aia zic că-i antipatic iulie ăsta, că vine aproape imediat dupa 21 iunie, prin august parcă te mai obişnuieşti cu ideea:)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”