Gogogigel frigiderul

Cum de la o vreme suntem foarte mulţi în casă  am hotărăt că e timpul să schimb ceva. Am început cu frigiderul. Am cumpărat unul  înaaalt cât un Gogu şi laaat cât un Gigel, de câte ori îl deschid constat că, ghemuită aş întra numai bine în sertarul de legume, congelatorul oferind perspective locative chiar mai generoase.
Noroc că Freud a murit demult şi n-a apucat să cerceteze legătura dintre mega-frigidere, subconştient şi numarul de persoane pe metru pătrat, altfel ar fi trebuit să dau ceva explicaţii.


La asta mă gândeam în  această frumoasă şi fierbinte  zi de iulie, în care urmează să mă arunc ca un pliculeţ de ceai într-o ceşcuţă cu apă fierbinte, consemnez aşadar.

Comentarii

  1. Da` nu mai bine o piscina? Intreb...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca ar fi mai bine, dar iti dai seama ce plictiseala? Bleah! umbrelute, coctailuri;))

      Ștergere
  2. cu atata apa in jur, cred si eu ca te simti ca un pliculet de ceai :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat de Freud.. numa' el ar fi putut sa ne explice cel mai bine modestia subconstientului tau.. ai ditamai gogugigelu' de frigider la dispozitie si tu tot cu gindul la ceshcutza de ceai :))
    Sau.. mai degraba, cochetaria feminina fara limite ;) ???

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce pacat? Freud asta era teribil de bagaret, ce sa stie toata lumea de ce cum si pentru ce:)) In privinta modestiei, ce sa zic, nimeni nu-i ca mine, eu is cea mai cea, asta e foarte clar:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină