Reclama- sufletul pompelor funebre


funebre
Dumnezeu să-l odihnească-n pace pe Sergio căci banii lui şi ai rudelor ş-au găsit bun lăcaş în buzunarele firmei de pompe funebre!
După cum observaţi, firma Coppolecchia de tristă dar necesară îndeletnicire,  ocupă mai bine de un sfert din anunţul mortuar să-şi facă reclamă. Mortu’ ca mortu’ dar adresa celor două sedii, stânga- dreapta, numele- aproape la fel de mare ca numele defunctului, adresa de internet, ăstea-s chestii cu adevărat importante.
Mai ales că firma în marea ei generozitate oferă tuturor g r a t is, posibilitatea să trimită g r a t i s cum spuneam mesaje de condoleanţe de pe site-ul agenţiei www.bla-bla.it, altă ocazie să mai bage o dată adresa firmei.
Doar Sergio a beneficiat de oferta de vara: îmbălsămat şi-mpachetat in sicriu  de zinc(ultimul răcnet în materie) la numai 1000 de euro. Mai pomană decât atât nu e decât coliva care aici nici nu se face, aşa că…

Comentarii

  1. dispozitia de luni... :)

    la Montreal fac mai mereu publicitate din asta la radio, pe canalul unde se difuzeaza muzica clasica, ca - nu-i asa - cine asculta muzica clasica in zilele noastre?
    asadar si dac-ai vrea sa asculti, schimbi repede postul, sa nu te deprimi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleuuu, e si mai aiurea, buhu hu pe unde radio:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot să cred. Ai citit un anunț mortuar PÎNĂ LA CAPĂT ? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur ca da, pai altfel mi se duce de râpă faima de persona informata sui fatti:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină