Prin lumile lui Liviu Nanu

A cest text nu e o recenzie de carte ci doar un rezumat despre ce a înţeles cititorul, adică eu, din ce a scris autorul, adică Liviu Nanu, semnalat în agenda mea telefonică drept LivNanuagonia, totul legat să încapă pe un singur rând. Zilele trecute am avut ocazia să ne vedem chiar dacă fugitiv, în sens vizual adică, Liviu fugea mâncând pământul după vaporaş iar eu dădeam dezdemonă din batistuţă la mal, dar a fost suficient să înţelegem că suntem exact aşa cum ne gândeam noi că suntem, când ne citeam pe Agonia, adică nişte persoane cool, vorba tiktokiştilor. Important e că, aşa, am intrat în posesia celei mai recente cărţi a lui, Ziua P(r)ostului şi  dacă nu ar fi insinuat o provocare în autograful însoţitor poate nu mă urneam să demonstrez că nu pot adormi cu creionul în mână, că eu aşa citesc cărţi în ultimul timp doar- doar ‘oi păcăli Alzheimerul să treacă pe partea cealaltă când mă vede. Personajele din seria Cărciuma lui Bicuţă populează şi acest ultim volum şi alegerea de a-l num

Invitatii la Google +

Cine vrea, cine pofteşte să se bage în Google + poate da click aici: Invitaţii Google Plus.
Nu prea înţeleg de ce le place sistemul ăsta cu scărpinatul pe după ureche, invitaţii, şmecherii, stai aşa  să vedem dacă te cunoaşte cineva te primim dacă nu,  nu, aşa a fost şi cu Gmail la începuturi dacă vă aminţiţi. Mă rog, cert e că eu m-am înscris în seara asta şi încerc să înţeleg cum funcţionează cercurile căci aici n-avem pereţi de văruit  ca pe feisbuc avem cercuri , fluxuri, streamuri şi alte brizbrizuri.
Cine vrea să mă adauge în cercul lui, grupa mare, grupa mică, nu contează, cerc să fie, mulţumesc, numai sa nu ma intrebati cum, ca habar n-am încă.

Comentarii

 1. Eu ştiu şi o să te adaug, Scaietina ! O săptămână bună să ai !

  RăspundețiȘtergere
 2. Păi, Scaietina, pe ce nume eşti înscrisă, că nu te-am găsit cu ăsta...

  RăspundețiȘtergere
 3. Am uitat ! Eu sunt înscrisă cu prenumele meu întreg: Zinaida.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gata, Scaiet ina, am priceput, s-a rezolvat :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Zina,
  Eu inca nu m-am dezmeticit cum se umbla pe googlosenie, cred ca mi-a luat numele de la profilul google si anume: ina simona cirlan sau ina simona.
  Oricum eu te-am gasit pe tine dar nu sunt convinsa ca te-am adaugat, ceva am facut dar nu stiu ce urmari vor fi:))

  RăspundețiȘtergere
 6. Ina, multumesc pentru invitatie. Am intrat si eu datorita tie in Google Plus. :)

  N-am reusit sa te adaug in cercul meu de prieteni. Mai incerc. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Cristi,
  Cred ca incep sa ma prind eu, asa ca am facut eu isprava. Cu mare placere!:)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină