Prin lumile lui Liviu Nanu

A cest text nu e o recenzie de carte ci doar un rezumat despre ce a înţeles cititorul, adică eu, din ce a scris autorul, adică Liviu Nanu, semnalat în agenda mea telefonică drept LivNanuagonia, totul legat să încapă pe un singur rând. Zilele trecute am avut ocazia să ne vedem chiar dacă fugitiv, în sens vizual adică, Liviu fugea mâncând pământul după vaporaş iar eu dădeam dezdemonă din batistuţă la mal, dar a fost suficient să înţelegem că suntem exact aşa cum ne gândeam noi că suntem, când ne citeam pe Agonia, adică nişte persoane cool, vorba tiktokiştilor. Important e că, aşa, am intrat în posesia celei mai recente cărţi a lui, Ziua P(r)ostului şi  dacă nu ar fi insinuat o provocare în autograful însoţitor poate nu mă urneam să demonstrez că nu pot adormi cu creionul în mână, că eu aşa citesc cărţi în ultimul timp doar- doar ‘oi păcăli Alzheimerul să treacă pe partea cealaltă când mă vede. Personajele din seria Cărciuma lui Bicuţă populează şi acest ultim volum şi alegerea de a-l num

Bicicleta cu boi


Spune-i spui prostului să-ţi ia boii de la bicicletă şi va fi convins că încerci să-l împungi cu ghidonul.


variantă 


Dacă-i spui prostului să-ţi ia boii de la bicicletă vei fi surprins să afli că aveai o cireadă.Comentarii

 1. Un prieten imi spunea ca el fara karate e ca pestele fara bicicleta. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da' de ce sa-i spui prostului? Sa se creada important, ca fara el nu se poate? Aaa, ca nu mai merge bicicleta dupa aia, da, de acord!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cristi,
  Probabil ca prietenul o auzise pe aia originala care e:
  "Un om fara religie e ca pestele fara bicicleta", care-mi place teribil dar nu stiu cui apartine, oricum un tip super destept ma gandesc:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Dane,
  Noi doi cu strungaretele astea nu ne intelegem dar eu nu ma las, le scriu in continuare,sunt mai incapatanata decat leusteanul de Franta:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Să-mi ia boii de la bicicletă şi să-i pună la Maybach.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pai da... sa si-i faca boi putere:))
  Ma bucur mult sa te regasesc, Aline!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină