Să vedem...

Din ciclul, Ce  câştigi sau ce  pierzi ca nefumător, notez repede cu chimicul muiat în gură, nu de alta, da' poate scriu, pupezii,  vreo carte mobilizatoare, din genul "Cum să stai pe budă fără mustrări de conştiinţă.." o vând, mă mut în Bahamas să fumez trabucurile trimise de Fidel Castro la a ţîşpea re-editare.

 
-  astă noapte, după foarte mulţi ani, poate vreo zece, am putut dormi pe partea stângă. Asta poate să însemne că, corasonul meu eliberat de sub bombardamentul cu nicotină,  s-o fi apucat de pilates.
-  până la etajul patru,  nu mai trebuie să-mi  aştept cinci minute, respiraţia, urcăm în acelaşi timp şi eu şi ea
- următoarea, nu ştiu încă dacă s-o trec la avantaje sau dezavantaje, deocamdată o notez: salivez îngrozitor. Că-i  pişcot, căţel sau bărbat, aceeaşi reacţie idioată. Mirela-mi spuse că e absolut normal, cică se desfundă  canalele salivare şi fac acquagym cu papileloaiele gustative.
- despre  miros ce să vă povestesc, asta-i chestie fumată cum s-ar spune, în curând îl bat şi pe Von Pluşen la proba cu şosete.
Hmm , cu toate astea, trec resuscitarea simţului olfactiv la dezavantaje, credeţi-mă, Veneţia e mai uşor de suportat cu nasul înfundat.

Scriu şi când n-am nimic inteligent de spus, asta-i buba, doamnelor şi domnilor.

Comentarii

  1. De aceea barbatii ar trebui sa insiste pentru lasarea de fumat a consoartelor, nici nu stiu ce pierd. : )
    Referitor la celalalt subiect, ori de fapt, acelasi, si al salivatiei, cred ca este vorba despre un dezechilibru temporar de tonus vegetativ, in dauna simpaticului.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Pai da, pacat ca insistentele nu ajuta.
    Ma agat de dolofanul "temporar" sa-mi pastrez tonusul optimist, deocamdata.
    Bucuroasa sa te regasesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină