Distracţiile domeniului propriu

Problema principală, pe un domeniu propriu, cel puţin pentru mine, e că ai atâtea jucării încât pierzi din vedere tocmai obiectivul principal- acela de a scrie.
În puţinul timp pe care îl am la dispoziţie, intru, iniţial, să scriu ceva.
Imediat ce mă loghez însă, găsesc în panoul de control diverse anunţuri, despre actualizări a unor module, a nu ştiu cărei teme, ce a mai inventat unul, ce mai explică altul...
Bineînţeles că-s curioasă. Intru, îmi zic, doar un pic să văd despre ce e vorba şi mă trezesc că încep să testez şi aia şi aia şi ailaltă.

De exemplu, astăzi am descoperit un plug- in  pe numele lui TinyMCE Advanced care adaugă paginii, editorului de texte, o mulţime de drăcovenii, mai mult sau mai puţin utile.De exemplu: :mrgreen: adică iconiţele de pe messenger cu care ne-am obişnuit să exprimăm rapid, diverse stări, sentimente, in lumea asta super- virtualizată :roll: .

De fapt, pe mine m-a bucurat posibilitatea de a schimba mărimea şi stilul fontului şi butonul care îţi permite să restaurezi textul după ce ai făcut o modificare oarecare. Ar mai fi şi posibilitatea de a schimba culoarea textului, adică aşa, sau chiar să colorezi aşa: probă, probă probă.

Se poate descărca, frumuşel  de aici.

Eh, ia să aşez jucăriile pe raft, frumuşel că-i musai să învârt în  fripturile binemirositoare...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină