Prin lumile lui Liviu Nanu

A cest text nu e o recenzie de carte ci doar un rezumat despre ce a înţeles cititorul, adică eu, din ce a scris autorul, adică Liviu Nanu, semnalat în agenda mea telefonică drept LivNanuagonia, totul legat să încapă pe un singur rând. Zilele trecute am avut ocazia să ne vedem chiar dacă fugitiv, în sens vizual adică, Liviu fugea mâncând pământul după vaporaş iar eu dădeam dezdemonă din batistuţă la mal, dar a fost suficient să înţelegem că suntem exact aşa cum ne gândeam noi că suntem, când ne citeam pe Agonia, adică nişte persoane cool, vorba tiktokiştilor. Important e că, aşa, am intrat în posesia celei mai recente cărţi a lui, Ziua P(r)ostului şi  dacă nu ar fi insinuat o provocare în autograful însoţitor poate nu mă urneam să demonstrez că nu pot adormi cu creionul în mână, că eu aşa citesc cărţi în ultimul timp doar- doar ‘oi păcăli Alzheimerul să treacă pe partea cealaltă când mă vede. Personajele din seria Cărciuma lui Bicuţă populează şi acest ultim volum şi alegerea de a-l num

Calea

Comentarii

 1. calea pe care se vine, se rupe floarea si apoi se pleacă rapid, intrându-se ca măgarul în ceaţă? munţii ăia arată ca două labe imense de animal fantastic.

  RăspundețiȘtergere
 2. :))
  Eu am pe creier o mulţime de cărăruşe şi nicio Cale. Macul ăsta, impertinent de galben, în cenuşiul înălţimilor, părea să aibă coordonatele.
  Totul părea că începe sau se sfârşeşte, imediat lângă el.

  E drept că ar putea fi testată şi varianta sugerată de tine, până la "plecatul rapid" care e recomandabil doar celor cu tendinţe sinucigaşe:)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină