In cautarea sufletului pereche

Încercând să ostoiască nemaipomenita îmbinare a  undelor electromagnetice,  freamătul mirobolant al particulelor de praf iscat la fiecare apropiere, două telefoane şi-au dat întâlnire...
Emoție, aventură.
Ea, un miniarc S, delicată, sofisticată, vibrează cu sunet pisicesc la fiecare două secunde, el, decis, puternic, elegant, un S3 cu îmbunătățiri la viteza de transfer a datelor, fluieră strengareste, atent să nu se suprapună peste torsul dumneaei.

Se privesc adânc în fotocamere  şi deja ştiu că orice convorbire va fi de o claritate excepțională chiar daca rezoluţiile diferă foarte mult, feeling-ul, e bun ştiut, armonizează.

Se fotografiază discret, fără blitz, poza ajunge în nanosecunde pe facebook, mult mai rapid el: "Mi-am găsit sufletul pereche", ea, rezervată, scrie doar :" O întâlnire neaşteptat de plăcută"


Prietenii vin,  pun "like"-ul împreună cu părerea, la pachet.
Ai ei o avertizează: "e un Casanova, fii atentă", ai lui mormăie în barbă că-i uşurică, de la 80 de grame cu tot cu baterie, nu-s multe chestii la care să te aştepţi, prietenii deveniţi comuni după algoritme neştiute, pun în balanţă diferenţa de frecvenţă a procesoarelor care ar putea să dărâme stabilitatea noului cuplu.

"Rămâne de văzut" mai apucă să spună ea înainte să fie scufundată într-o poşetă verde- imaş.
"Îţi voi trimite zece mesaje pe minut" promite el în timp ce încearcă să scape, fără succes, din strânsoarea indecentă a buzunarului de la spate.

Ei, despărțirea  bruscă i-a provocat multe restart-uri prea puțin profesionale, aşa încât a vrut neapărat să ştie dacă atingerea quad core-lui său delicat are vreo susținere în afară  blestematului feeling.

Cu un search profesionist pe google, a aflat îndureratã că Gps-ul lui agaţă foarte des telefoane de ultimă generaţie în localuri de seară şi deci: "Toţi bărbaţii e  nişte porci" în arealul în care întîmplarea, soarta şi e- comerţul au adus-o.

Drept pentru care, s-a înscris imediat pe un site de matrimoniale de răspândire mondială mai ales că scoţând înmulţirea de sub fracţie şi împărţirea de sub radical, a aflat coordonatele sufletului pereche, profitând de serviciul de geolocalizare oferit generos de Bing! Bang! şi Hodoronc Tronc! motoare de căutare care nu au nimic de-a face cu blestematul feeling.

Despre el, ştim doar că scanările continue în căutarea sufletelor pereche îi consumă foarte tare bateria, chestie care-i macină neostoit încrederea în propriul potenţial.
Nu face altceva decât să viseze un update important care să-i preluuungească bateria, vis care nu coincide nicicum cu cel al stăpînului său care deja s-a pus pe răsfoit broşuri cu mai tinerelul S4.

Deh, unde nu e baterie, vai de procesor, unde e procesor, vai de feeling!

Comentarii

  1. unde nu-i feeling, vai de brand ;-) unde nu-i brand, vai de vanzari. unde nu-s vanzari, vai de intalniri intre telefoane ;-). traiasca si-nfloreasca, asadar, electrochimia manifestata in... baterii ;-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuarea ta e valabilă şi zambareata, Uriaşule! Trăiască şi înflorească aşadar :-)

      Ștergere
  2. Nu trebuie generalizat. Eu stiu un S3 cat se poate de fidel. Ma rog, "cat se poate" nu inseamna 100%. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ehhh… Nokia al meu e batran, dar batranbatran; nu-i mai arde de suflete pereche…
    insa inca mai vibreaza la fiecare impuls din exterior…
    la fel ca stapanul lui… ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, moşule, eu zic că nu încetăm să ne căutăm sufletele pereche chiar dacă ne tremură bracinarii :-)
      Zici că mai ai Nokia cu butoane? Tine-l bine ar putea să valoreze o comoară mai târziu.:-)

      Ștergere
  4. Optimusul meu Elite, pupa-si-l-ar cin' l-a facut, are probleme de motricitate. Nu vibreaza nici gadilat, nici transformat in sac de box si in nici o alta halta pe traseu. Pare-mi-se ca tre sa-l dau pentru piese de schimb :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Invata-l sa fluiere daca nu stie sa vibreze ca piese de schimb asa scumpe... parca-i cam pacat, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fluiera el, dar nu-i de ajuns. Atata indaratnicie sub o singura carcasa n-ai vazut :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină