Icre de macroi




Familia Cirlan anunţă cu mare bucurie că după patru ani de lipsă, după patru ani de aşteptare, de nelinişte, de speranţă, de gândire pozitivă, rugăciuni, povestiri zen, respiraţie Tai ci, Lai li şi I- cre nu-s, a descoperit într-un macrou cu ochi transparenţi (de fapt, în doi dar nu-mi place pluralul macroi de la macrou) nişte ouă de macroi(n-am încotro, bag pluralul) pe care cu ajutorul mixerului şi a bucuriei noastre fără hotar, le vom transforma în nişte icre de crap cu ceapă, din care vom degusta cu linguroiul, mâine de sărbătoarea care este şi anume Bunavestire, pentru sănătatea oaselor noastre şi în sănătatea oaselor dumneavostră.

Deci, cine pofteşte ca noi, ca noi să găsească. Poftă bună!

Comentarii

  1. Si eu sunt 'nebunit dupa icre! Când ajung acasa, asta mânânc: icre, fasole batuta, pastrama, slanina, salata de vinete, caizer, cabanosi, oltenesti, ciorba de fasole cu afumatura, parizel, muraturi, salata de varza murata, iahnie adevarata, merdenele, telemea cu rosii, varza cu scaricica, crap, zacusca de la vecini, lipie cu coaja groasa, placinta cu carne, jumari, cârnati afumati de porc, plescoi, usturoi si ceapa verde, ghiudem, scrumbie si multi mici! Atâta, ca p-orma tre' sa plec!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi? De aia eu nu ma duc acasa, asa, pe fuga:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane, 1/10 di alea expuse si ma ingras.
    3/4 din alea expuse le gasesti la magazinele turcesti locale. Voi scrie o oda turcilor pe tema data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era în Bruxelles un restaurant unde am mâncat nistea coaste de porc grozave! Iar proprietarul sigur nu era belgian!

      Ștergere
  4. ps. dar icrele......haoleo, icrele aleaaaaa batute cu ceapa marunt tocata....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma consolez cu bottarga. Cel mai tare a fost cand am poftit icre in Ungaria si am fost trimisa la raionul de cosmetice:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină