25 septembrie

Acu’ ce-i fain la globalizarea şi multietnicitatea epocii ăsteia e că pot să-mi vorbesc potenţialele nurori de rău fără ca ele să se prindă, ba mai mult, le tăgguiesc de nu se văd şi ele, ca să-mi intre pe sub piele îmi dau câte un like pe feisbuc că am şi acolo de lucru, nu glumă.
stand stramb140 de prieteni din care cu vreo 70 habar n-am când m-am împrietenit dar nici nu am tupeu să-i întreb, “bă, de unde ne cunoaştem noi”. De fapt, pe unul Koala şi nu ştiu cum, l-am întrebat, timid" “ne cunoaştem?”, el a raspuns scurt: “nu”, şi-acu, eu ce să fac, că nu-mi stă în caracter să zic sal’tare şi-un praz verde, a rămas în lista mea de prieteni.Nişte italieni au venit în grup,  habar n-am come mai, că eu nu scriu în rotaliană pe pereţii feisbucului, de fapt nici în româneşte că nici după un an de folosinţă n-am înţeles ce pot scrie la “La ce te gândeşti? Actualizează stare” da’ nu dezarmez, până la urmă mă prind eu, am învăţat să accept că-s mai înceată.
Cred, totuşi,  că mi se trage de la poza aia cam foarte decoltată. Imediat după publicare mi-a crescut numărul de prieteni ca drojdia în pâine.
Mă rog. 
Începusem să vorbesc despre potenţialele nurori. Ah! Cine crede că scapă de probleme după ce au căzut cojiţele de la vărsatul de vânt se înşeală amarnic.
Să vedeţi când încep să mişune hormonii cum e. Că ăştia micii suferă şi se zbat, că ăla a zis, că aia a făcut, că fără ea nu pot să trăiesc dar “da, s-a supărat că îi trimit mesaje şi lui francesca, dar eu n-o iubesc pe francesca, nu ştiu de ce  am făcut-o, dar fără ea nu pot să trăiesc, mamaaaa, ce mă fac"?”
Cu alte cuvinte eu m-am hotărât, ieri, să ţin un fel de  jurnal. Are cineva- ceva împotrivă? Se abţine cineva? Bine, aşa mă gândeam şi eu!

Comentarii

  1. In scurta perioada de cand am cont pe FB am constatat si eu ca se ia mult mai in serios uneori viata virtuala decat cea reala. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, Cristi, e un loc destul de periculos pentru are timp liber la dispozitie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca exista instrumentele acelea de traducere si, desi nu traduc ele prea bine, daca le barfesti pe fete s-ar putea sa se prinda pana la urma . Si asta n-ar fi mai nimic, dar iti dai de gol baietii.
    Acum am cam inceput eu sa inteleg unde bate gandul tau in ironiile fata de anorexice, ti-e teama ca fetele astea sunt imune la talentele tale bucataresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am verificat si translatorul googlosului nu stie sa vorbeasca urat inca.
    Ajung eu cu povestitul si la bucatarie, nicio grija!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' duamnele sau domnisoarele de care se îndragostesc juniorii au si chip? Pentru ca fiinte precum cea de mai sus pot fi încurcate foarte usor, neavând trasaturi foarte bine conturate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan,
    :)Pai nu ca poza aia e a soacrei care sta stramb si judeca drept!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai fii atenta cu "jupânul". Cred ca si fetita e la fel de frumoasa, f... mama ei!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină