Sapte dintr-o lovitura

Cred ca au trecut mai bine de două luni de când evit în mod conştiincios să aud ştiri. În seara asta cu televizorul rămas aprins şi cu mâinile băgate în nişte mănuşi de trei coţi, m-au călcat ştirile cu încetinitorul, ca sucitorul pe foaia de plăcintă, şi-nainte, şi-napoi, şi-napoi şi-nainte…
Aşa că aflu dintr-o lovitură că:
berlusconi si napolitano
  • - s-a sinucis Mario Cal, mâna dreaptă a celui care conduce Fundaţia San Raffaele, o fundaţie care deţine foarte multe chestii şi centrul de excelenţă spitalicească cu acelaşi nume din Milano- la mijloc o mulţime de chestii băgate sub preş de Vatican, biserică, datorii, mă rog, nu ne băgăm nasul unde pute
  • - Berlusconi a aflat astăzi că e criză mare în Italia şi  barca se duce la fund, onoare patriei, mândru cârmaciul
  • - Napolitano (preşedintele Italiei) l-a chemat repede la el: păi cum  cum vine trebuşoara ăsta măi Silvio caro mio, nu ziceai că am ieşit din criză înainte să intrăm?
  • - că Berlusconi a căzut în baie dar n-au zis dacă în acelaşi timp cu bursa sau după
  • - chestia cu Murdoch din care n-am priceput încă nimic căci se întinde pe mai multe episoade
  • - s-a scumpit gazul, lumina şi benzina …
  • - şi toate celelalte
Toate astea numai într-o zi!  Dacă stau bine şi mă gândesc, n-am pierdut nimic. E la fel ca în telenovele, e suficient să vezi un episod la lună şi ştii exact ce s-a întâmplat în celelalte 29 de episoade.

Comentarii

  1. Din fericire pentru bancile ei Italia mai dispune de ceva lichiditati de la mafioti, problema este ca datoriile de stat ale Italiei nu pot fi platite si deficitele nu pot fi reduse prea usor. Ceea ce inseamna ca nivelul preturilor este unul umflat, va fi mai rau atunci cand se vor dezumfla pentru ca acel moment va coincide cu falimentele corporatiilor. Abia apoi preturile o vor lua din nou razna pe fondul inflatiei provocata de emisiunea de bani fara acoperire menita sa reporneasca economia. Cel putin asta cred, e posibil sa fie altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sper din tot sufletul ca n-o sa fie asa chiar daca am observat ca nu te prea inseli:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scoatem toti banii din banci si cumparam aur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Il punem sub saltea ca face bine la sale:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca subsalteaua ar trebui sa fie mai compozita, nu atat de uniforma, chiar daca lipsa de omogenitate nu fericeste salele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci le dam hotilor cand vin sa ne caute sub saltea:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic sa negociati totusi inainte sa dati si cu hotii, uite ca grecii s-au tot targuit, si azi Agentia Moody's a retrogradat iar Grecia si a explicat ca posibilitatea ca Grecia sa dea faliment este aproape de 100%. Sau poate grecii au jucat in rolul celalalt, ca nu mai stiu cum ejocul asta, hotii si vardistii.
    Oricum, circul s-a mutat la americani, lucuri incredibile se intampla. Obama e din ce in ce mai alb, pana in iarna il folosim ca Mos Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iar am pierdut o multime de noutati toate vechi, se pare:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină