Trecute nunţi de doamne şi domniţe

_4minimatrimonio-wlliam-kate-the





Ah, rochiţa ca rochiţa, voalul ca voalul,  da' ai văzut ce i s-au umflat deş’tele, frate?  Aşa am păţit eu când am mâncat la Nataşa scrumbie cu ceapă dă la ea dân Moldova, 'ţ-ar fi ceapa de râs să-ţi fie, cine-o mai mânca!
Şi nici fată mare! Că de asta a fost premiera la buchingam şi de aia era botoasă regina: cică  viitoarele or să facă reluări la Kate asta sau cum o mai cheamă că de fapt e cu"C" de la capră, nu cu “K” de la kilogram dar ca să nu iasă farfuriile ca colacu’  de la veceu,  i-au schimbat numele, dar-ar  boala-n ei de matracuci, ţi se pare corect, pentru nişte străchini să nu mă mai cheme Oana să mă cheme Crăcica sau mai ştiu eu cum, da' dacă ea e hapsână şi-a vrut bani, aşa-i trebe, s-o cheme şi Catrina din partea mea, că ce mă-nteresează pe mine...
Ia, dă sonorul ăla mai tare, ce zice?
Că-i frumoasă şi numai poate fără ea?!?... ete...  şi ea-l crede, că-i proastă, ce dacă-i prinţesă, tot cap de muiere proastă  e că ce, eu nu l-am crezut pe Pepe, mânca-l-ar râia şi păduchii, du-te, făi, de aici, du-te unde vezi cu ochii…  mai ai şi baborniţa aia îmbrăcată ca hepatita şi ciroza la un loc, cu ochii pe tine ca pe butelie, mai bine intrai în şoubizz sau în modă că eşti slabă ca moartea... să mor eu dacă-nţeleg de ce staţi, frate aşa schiloade, n-aveţi ce mânca?
Poi, eu dacă-mi pun mintea şi ambiţia îl fac varză pe alălaltu' care a rămas,  cum îl cheamă, Harry- Larry, dacă-l bag să respire un pic între inimile mele...  astea două naturale de la mama care m-a făcut, s-o ia dracu şi pe aia că numa' miniciuni, ai văzut că n-a schimbat testamentul?
Hmm... Auzi? Da' dacă-l iau pe ăsta micu' , după ce scot garsoniera de la Pepe l-aduc la Bucureşti că doar n-o să stau să-mi mănânc nervii cu baborniţa  şi cu toţi înţepeniţii ăia de la buchingam.
Ia vezi, soro, cum îl găsim pe Harry sau cum îl cheamă că nu mă interesează, oricum îi schimbăm numele că altfel iese "HO" pe farfurii şi mie nu-mi zice nimeni "ho" că-ţi trăznesc una de zici că te-a călcat rapidul de Frecăţei, fir-aţi ai naibii cu nunţile voastre, că m-am şi enervat, na!

Comentarii

  1. Au avut o paine buna de mancat televiziunile zilele astea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Partea cu "slaba ca moartea" chiar am auzit-o in realitate... de-aia povestea ta doar pare un pamflet. :)
    Semnat, Cracica

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi:)
    Asa e! Si astazi sunt ocupate cu moastele si sfintii, dupa, sa vedem ce faina mai macina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cora,
    Nu prea are el forta unui pamflet, toate is auzite...

    Eu sunt ca o banda de magnetofon inregistrez, inregistrez si cateodata imi framanta in creier o multime de vorbarie:))
    Viata bate metodic toti umoristii la popou, asta e foarte clar!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)nunti si nuntasi...

    Multumsc pentru vizite si mesaje :) Eu sunt în concediu în Antalia-Turcia, de aceea zilele acestea nu am prea intrat pe blog (postarile mele sunt toate programate pe vremea când eram înca acasa) Fac un circuit cu autocarul, plecam dimineata din hotel si ne întoarcem doar seara... De miercuri va reintra totul în normal, concediul e pe sfârsite :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei lasa si tu acuma cu fata mare ! Cine se mai uita la asta acuma, toate-s exagerat de mari ! Mai stiu eu pe una care dupa ce-a ajuns în Rai mi-a povestit ce i-a zis Doamne-Doamne : "Io tz-am dat-o ca s-o dai, nu sa vii cu ea în Rai, vac-ai fost la vaci sa stai, Sfântu’ Petru nu-i buhai". Pai e mai bine asa ? Sa zica mersi c-ai în Rai, ca cu legea asta noua a sanatatii de-acuma ajungi direct în Iad fara preselectie.

    Da’ p’aia mica, Pipa, ai vazut-o ? Buna rau ! Cre’ ca pune fra-su ala ciufulit ochii pe ea si fac un menaj în patru, ca tot vroia ma-sa lor sa le dea dupa baieti aranjati da’ fara servici. Adica ce, frantujii poa’ sa traiasca în trei si ei n-or fi în stare în patru ? Sa vezi acolo pipa pacii, mai tata ! Pe mine asta m-a inervat !

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen,
    Concediu placut atat cat ti-a mai ramas din el! Uf, reintrarile astea in normal:)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) Important e sa ne inervam, Dane!
    Daaa, Pipa e o bucatica, pe cand aia doi, unul chel deja si celalalt parca dormise in capita de fan...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină