Aţi fost vreodată la podolog?

Dacă nu, atunci grăbiţi-vă! E o experienţă de neuitat, parol! Mai ales dacă podologul are ochi verzi- albaştri- căprui, spale late şi nu fuge când îţi scoţi şosetele din picoare.
Nu leşină când îi bagi mirositoarele sub nas ca să vadă cum ţi-ai încrucişat metatarsienele între ele , prin somn, într-o noapte liniştită de iarnă.
Adică ar leşina el dacă n-ar şti că la sfărşit o să-l plăteşti mai scump decât  biletul de avion pentru Patagonia. Şi în timp ce tu îl priveşti direct în ochii aia albaştri-verzi-căprui, el e curios  cum ai reuşit să mergi atâta amar de ani cu nişte picioare atât de defectuos croite.
Şi în timp ce tu încerci să mai ascunzi din tarsienele betege el promite să-ţi croiască nişte tălpici pe măsură: două sute de euro din călcăi şi până la vîrful unghiei mici.
Şi în timp ce tu îţi bagi piciorul… în cizmă, evident, el adaugă la tălpici , vizita şi mirositul între degete aşa că suma totală depăşeşte salarul mediu pe economie din Portugalia.
Dar şi când or  fi tălpicii aia gata şi metatarsienele mele s-or învăţa să meargă cum trebuie, pentru prima oară după 42 de ani, vă daţi cred seama cât  de ţanţoşă o să mă plimb pe aici, pe blog?
Exact ca pe moşia lu’ tata!
PiedePodogramma[1]
PiedePodogramma[1]

Continuarea aici: Despre podolog, pe bune!

Comentarii

  1. Dupa reclama asta e sigur ca nu calc pe-acolo!
    Am fost în schimb la kineziterapeut pentru dureri de spate. Mi-a gasit picioare inegale, ceea ce stiam, iar în urma exercitiilor pe care le faceam si acasa m-am ales cu o hernie abdominala.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) De unde trag concluzia ca nu-i indicat întotdeauna să facem sport, căci şi mie cu picoarele tot de acolo mi se trage!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sport poti sa faci, aiurea, picioarele-s asa din nastere, ca si eu am facut toata viata cu un picior mai scurt si n-a vazut nimeni, dar sa nu te duci la "specialisti". Eu acuma am picioarele egale ca treaba era la sold, dar de la exercitii am facut hernia! Chirurgul la care-am fost, prieten, simpatic, evreu si ucrainian din Franta mi-a pus o vodka si mi-a spus: "E într-adevar urgent sa nu faci nimic. Asta e! Doar pe plaja, când trec fetitzele pe lânga tine sa nu te scoli brusc si deodata ca ti se umfla hernia si te faci de cacao!"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină