Milmuzina

Din ciclul: Măi, ţigane ai văzut limuzină? Ăhăăă am şi mâncat!" vă prezint primul filmuleţ din seria "Când o să cresc mare vreau să fiu regizor sau mai bine, nu"
Am ratat finalul cu aceeaşi uşurinţă cu care am ratat şi-nceputul, intriga şi cuprinsul dar important e că am dibuit cum se taie julien sau peştişori un video, care e botonul de pus muzică, deci, nici nu vreau să mă gândesc de ce anume voi fi în stare în serialele viitoare...

Comentarii

  1. Attenzione cu fratii tigani, s-ar putea sa-ti foloseasca vrajile lor. Am auzit ca italienii au o specie aparte de soacre, dintre cele mai ale naibii. Mai ales mamele de baieti se transforma in fiinte feroce, probabil de nevoie. Si cum la biologie ne-au aratat ca faunistic pradatorul evolueaza in echilibru cu prada s-ar putea sa te incerce primejdii nebanuite pe meleagurile Cizmei. Vezi si tu, incearca sa te apropii de o organizatie din asta a mamelor de baieti, sa te informezi astfel din timp cum evolueaza speciile de venetience. Am inteles ca e destul de greu la admisia in organizatie, e un ritual, nu oricine intra in acele cercuri restranse de fiare, trebuie sa faci dovada unor instincte naturale de agresivitate. De exemplu exista proba decapitarii unei puicute dintr-o singura lovitura, cele care se descurca destul de bine fiind jamaicancele naturalizate in Italia, tocmai pentru ca se descurca cu tehnicile woodoo. Iti zic eu, tot la vrajitoarele tiganci e baza, in caz de urgenta.
    Si daca tot ai in mana o unealta de filmat, poti sa ne arati si noua cateva specimene de italience tinere care dau tarcoale, eu zic sa-ti cunosti inamicul din timp, sa te pregatesti strategic.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))Ehei, eu deja am un inamic provizoriu-n casă. Un inamic blond, mic şi slab, care ştie doar să-ncălzească apa de la macaroane.
    Da' eu nu mă las lupt din umbră, pieziş, cu pâine de casă, sarmale pârjoale şi salate beoafe.
    După ce îndepărtez terorista mică o pun de-o asociaţiune romeno- italienească de mame de băieţi, flori, fete sau căţei, de ce nu, în plină criză de identitate naţională, în societatea românească de tranziţie prin cizmă.
    Da-da şi ideea ta e super, să vezi cum mă pun să filmez târcoalele nurlii, made in Italy, numai dacă promiţi că revii, îmi era chiar dor să mustăcesc cu-n comentariu mastician:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu mancarea e arma sigura, taie orice vrajitorie sau... o amplifica. Oricum, toata stima pentru cei care le sunt pe masura italienilor la mancare sau poate este si asta un mit al specialistilor macaronari in bucatarie, dar cand te loveste foamea toate mastile se dau jos, oricat ar fi ele de venetiene si toate fiarele se domesticesc.
    Lasa, m-am rasgandit, nu vreau sa ma uit la venetience, sunt si pe aici prin Bucuresti specimene destule, au acelasi iz de canal.
    S-ar putea insa ca cei de pe youtube sa fie interesati de filmuletele tale in care prepari bucatele. In cazul asta sotul va fi fiert, va avea unele momente de panica, disperare si apoi vei ramane fara unealta de filmat cu care te joci. Pana aici, va spune, si te va inchide si in casa. Buono appetite

    RăspundețiȘtergere
  4. Brrr... cam lugubru suna viitorul asta youtubist.:)
    Cred ca ai dreptate, mai bine bag in sertar unealta de filmat inainte sa ii iau locul lui Spitty Cash in clasifica penibililor virtuali...

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am spăriet, am crez't c-aț' plecat în Amierica, uăi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok, Vlad! Vorbim, sigur că da, mulţumesc pentru invitaţie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Shi- Xiang- Xia

Concursul leusteanului de diasporă - “Ba, al meu e mai frumos”

Barbat cu masină